Betaling med Vipps/Klarna/Kort. Fast frakt 99.- eller Hent i vår butikk. Ekstra frakttillegg kan forekomme.
Betaling med Vipps/Klarna/Kort. Fast frakt 99.- eller Hent i vår butikk. Ekstra frakttillegg kan forekomme.
Handlevogn 0

PERSONVERN OG INFORMASJONSAPSLER

Ved bestilling av varer

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er GREP Grenland AS. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen.

Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

Vi bruker Shopify som plattform for nettbutikken.

Vi har en databehandleravtale med Shopify, som du kan lese om her: 

Vi bruker betalingsløsningene Stripe og Klarna for å håndtere betaling.

Vi bruker Bring for å håndtere utsending av kjøpte varer.

Statistikk 

PREG Interiør bruker statistikkverktøyet Google Analytics for å beregne brukertall og trafikk på vårt nettsted slik at vi kan utvikle og forbedre gjennom å forstå hvordan det brukes. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics, slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics bruker cookies for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel:

  • Antall sidevisninger
  • Antall besøk
  • Hvordan besøkende kom inn på nettstedet
  • Informasjon om nettleser

Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker.

Vi har aktivert tilleggsfunksjonen "Demografi og interesserapporter" i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre dine Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

Cookies (Informasjonskapsler)

De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. PREG Interiør bruker cookies. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen, og vi samler inn besøksstatistikk via standard verktøy for dette, som vi benytter for å gjøre nettstedet bedre for deg som bruker. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.

Ved å benytte nettstedet til PREG Interiør samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke aksepteres. Vi kan ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt hvis du skrur av denne funksjonaliteten.

PREG Interiør bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics
Dette er tredjeparts-cookies fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes (statistikk).

Facebook Pixel
En Facebook Pixel sporer anonymt hvem som har besøkt nettsiden og hvilke sider de har besøkt. Denne sporingen benyttes for å kunne tilby relevant markedsføring i Facebooks kanaler. Kapselen varer i 180 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet. 

Dine rettigheter

Rett til innsyn

Dersom vi behandler personopplysninger om deg, har du krav på å få vite hvordan vi behandler opplysningene og informasjon om behandlingene. Det er informasjon vi gir i denne personvernerklæringen. Du har krav på å få vite hvilke opplysninger om deg som er registrert og hvor personopplysningene kommer fra.

For å få tilgang til dine personopplysninger, ta kontakt med oss via e-post eller kontaktskjema.

Endring, retting og sletting av personopplysninger

Du kan når som helst ta kontakt ta kontakt med oss for å endre dine personopplysninger dersom de er feil. Personopplysninger som ikke lenger tjener et relevant formål, slettes.

Du kan til enhver tid be om hvilke personopplysninger vi behandler om deg. I tillegg kan du få innsyn i disse opplysningene. Du kan kreve retting eller sletting av dine personopplysninger hos oss. Vi kan ikke slette dine personopplysninger som vi er forpliktet til å oppbevare grunnet reklamasjonsrettigheter og bokføringsloven.

Du kan lese mer om innholdet i dine rettigheter hos datatilsynet på datatilsynet.no.